Avoimet työpaikat

ULKOPOLIITTINEN INSTITUUTTI


on eduskunnan yhteydessä toimiva riippumaton valtion tutkimuslaitos, jonka tehtävänä on tuottaa korkeatasoista, ajankohtaista tietoa kansainvälisistä poliittisista ja taloudellisista suhteista sekä Euroopan unionin asioista. Tutkimustyönsä ja asiantuntemuksensa kautta instituutti tukee yhteiskunnallista päätöksentekoa sekä edistää aihepiireistä käytävää keskustelua kotimaassa ja kansainvälisesti.


ULKOPOLIITTIINEN INSTITUUTTIIN HAETAAN SIVIILIPALVELUSMIESTÄ

Siviilipalvelusmiehen tehtäväkenttään kuuluvat konferenssien, tapahtumien ja vierailujen käytännön järjestelyihin osallistuminen, tapahtumakutsujen suunnittelu ja taittaminen. Lisäksi työhön sisältyy verkkosivujen päivitystä sekä muita hallinnollisia ja asiakaspalvelutehtäviä. Osaamisesta riippuen tehtäviin voidaan sisällyttää myös viestinnällisiä tehtäviä.

UPI on kansainvälinen työyhteisö, jonka sisäisen viestinnän kieli on englanti, joten tehtävässä edellytetään erinomaista suomen ja englannin suullista ja kirjallista hallintaa.

Toivomme, että olet innostunut ja valmis oppimaan uutta. Arvostamme kokemusta työelämästä. Eduksi luetaan kokemus taitto-ohjelmista ja kuvankäsittelystä sekä kiinnostus kansainvälisiin suhteisiin ja suomalaisen yhteiskunnan toimintaan.

Jos olet kiinnostunut siviilipalvelustehtävästä lähetä 15.11.2017 mennessä vapaamuotoinen hakemus ja CV, joissa kerrot itsestäsi ja osaamisestasi sähköpostitse osoitteeseen: kirjaamo@fiia.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Marie-Louise Hindsberg, marie-louise.hindsberg@fiia.fi, puh. 09 432 7712  tai

Kukka-Maria Kovsky, Kukka-Maria.Kovsky@fiia.fi, puh. 09 432 7718