Avoimet työpaikat

ULKOPOLIITTINEN INSTITUUTTI


on eduskunnan yhteydessä toimiva riippumaton valtion tutkimuslaitos, jonka tehtävänä on tuottaa korkeatasoista, ajankohtaista tietoa kansainvälisistä poliittisista ja taloudellisista suhteista sekä Euroopan unionin asioista. Tutkimustyönsä ja asiantuntemuksensa kautta instituutti tukee yhteiskunnallista päätöksentekoa sekä edistää aihepiireistä käytävää keskustelua kotimaassa ja kansainvälisesti.


Ulkopoliittinen instituutti hakee

TOIMITUSSIHTEERIÄ

Ulkopolitiikka-lehteen

sijaisuuden ajaksi 2.5.2017–30.4.2018.

Ulkopoliittinen instituutti on eduskunnan yhteydessä toimiva riippumaton valtion tutkimuslaitos, jonka tehtävänä on tuottaa korkeatasoista, ajankohtaista tietoa kansainvälisistä poliittisista ja taloudellisista suhteista sekä Euroopan unionin asioista. Tutkimustyönsä ja asiantuntemuksensa kautta instituutti tukee yhteiskunnallista päätöksentekoa sekä edistää aihepiireistä käytävää keskustelua kotimaassa ja kansainvälisesti.  

Ulkopoliittinen instituutti hakee nyt toimitussihteeriä vuoden ajaksi instituutin kolmihenkiseen julkaisutiimiin. Toimitussihteeri vastaa yhdessä toimituspäällikön kanssa Ulkopolitiikka-lehden tuottamisesta, editoinnista ja markkinoinnista. Tarvittaessa toimitussihteeri osallistuu myös instituutin muiden julkaisujen toimittamiseen.

Ulkopolitiikka on neljästi vuodessa ilmestyvä palkittu laatulehti, jonka tehtävänä on syventää kansainvälisestä politiikasta käytävää keskustelua Suomessa. Toimitussihteerin tehtävässä tarvitaan hyvää journalistista näkemystä ja vankkaa editointitaitoa. Koska instituutin sisäinen työkieli on englanti, työ edellyttää myös hyvää englannin kielen osaamista. Muu kielitaito, kokemus kuvatoimittamisesta sekä valokuvaustaito katsotaan eduiksi.

Arvostamme monipuolista kiinnostusta kansainvälisen politiikan ja talouden ilmiöihin sekä erinomaista yhteistyökykyä ja taitoa toimia tiimin jäsenenä. Tarjoamme inspiroivan työympäristön sekä näköalapaikan kansainvälisistä asioista käytävään keskusteluun ja tutkimukseen.

Tarkempia tietoja Ulkopolitiikka-lehdestä löytyy osoitteesta www.ulkopolitiikka.fi sekä Ulkopoliittisen instituutin toiminnasta osoitteesta www.fiia.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimituspäällikkö Joonas Pörsti puh. 040 3533 621 keskiviikkona 5.4. klo 13–15 tai sähköpostitse joonas.porsti@ulkopolitiikka.fi

Kirjallinen hakemus, CV ja muutama näyte kirjoitetuista lehtijutuista pyydetään toimittamaan tiistaihin 11.4.2017 klo 16.15 mennessä osoitteeseen: kirjaamo@fiia.fi tai Ulkopoliittiseen instituuttiin, Kruunuvuorenkatu 4, PL 400, 00161 Helsinki. Merkitse kuoreen ”Toimitussihteeri”. Hakemusasiakirjoja ei palauteta.