Uusimmat tiedotteet

Hae uutisista Hae Näytä kaikki
Julkaisupäivä Uutinen Kategoria
18.5.2017 Veera Laine ja Katri Pynnöniemi Politiikkaradiossa
Ulkopoliittisen instituutin Veera Laine ja Katri Pynnöniemi vierailivat Yle Puheen Politiikkaradio Extra -ohjelmassa (17.5.). Keskustelussa pohdittiin mikä on Putinin perintö Venäjälle.
Mediassa
21.4.2017 Veera Laine Markus Leikolan ja Jussi Lähteen vieraana
Veera Laine vieraili Yle Radio 1:n Leikola ja Lähde -ohjelmassa (21.4.). Keskustelun aiheena oli Valko-Venäjän poliittinen tilanne ja tulevaisuus.
Mediassa
3.4.2017 Veera Laine Helsingin Sanomissa
Ulkopoliittisen instituutin tutkija Veera Laine kirjoitti yhdessä Kristitiina Silvan kanssa Helsingin Sanomien Vieraskynä-palstalle, artikkelin otsikkona oli "Otteet Valko-Venäjällä ja Venäjällä voivat koventua" (1.4.).
Mediassa
29.3.2017 Veera Laine Ilta-Sanomissa
Ilta-Sanomat haastatteli Ulkopoliittisen instituutin tutkija Veera Lainetta artikkeliin, joka käsitteli Venäjällä sunnuntaina järjestettyjä mielenosoituksia (29.3.).
Mediassa
23.12.2016 Ovatko "glasnostin vastustajat" voittaneet?".
Ulkopoliittisen instituutin tutkija Veera Laine kirjoitti artikkelin The Ulkopolitistiin (22.12.).
Uutinen
24.10.2016 Preconditions for Russian modernisation: a media analysis
Ulkopoliittisen instituutin tutkija Veera Laine kirjoitti yhdessä Arto Mustajoen kanssa artikkelin, joka julkaistiin kirjassa Philosophical and Cultural Interpretations of Russian Modernisation
Uutinen
16.6.2016 Tarina, jossa kärsimys ja sankaruus yhdistyvät
Ulkopoliittisen instituutin tutkija Veera Laine ja vieraileva vanhempi tutkija Tito Gronow ovat yhdessä kirjoittaneet Alio-mielipidekirjoituksen "Tarina, jossa kärsimys ja sankaruus yhdistyvät", joka julkaistiin Turun Sanomissa 10.6.
Uutinen
19.5.2016 Kun sotaa pitää juhlia: Miten nyky-Venäjä tulee toimeen menneisyytensä kanssa
Ulkopoliittisen instituutin tutkija Veera Laine on kirjoittanut artikkelin Venäjän nationalismista. Artikkeli julkaistiin The Ulkopolitist -verkkolehdessä 18.5.
Uutinen
17.3.2016 Yhtenäinen Venäjä?
Ulkopoliittisen instituutin tutkija Veera Laine vieraili Yle radion Ajankohtaisessa Ykkösessä 17.3. Keskustelun aiheena oli Venäjä ja sen toimet Syyriassa.
Mediassa
7.3.2016 Veera Laineen artikkeli johtajakeskeisyydestä Venäjän politiikan tutkimuksessa
Ulkopoliittisen instituutin tutkija Veera Laine on kirjoittanut artikkelin johtajakeskeisyydestä Venäjän politiikan tutkimuksessa. Artikkeli julkaistiin The Ulkopolitist -verkkolehdessä 7.3.
Uutinen
Sivu Seuraava