Uusimmat tiedotteet

Hae uutisista Hae Näytä kaikki
Julkaisupäivä Uutinen Kategoria
18.5.2017 Veera Laine ja Katri Pynnöniemi Politiikkaradiossa
Ulkopoliittisen instituutin Veera Laine ja Katri Pynnöniemi vierailivat Yle Puheen Politiikkaradio Extra -ohjelmassa (17.5.). Keskustelussa pohdittiin mikä on Putinin perintö Venäjälle.
Mediassa
17.5.2017 Katri Pynnöniemen artikkeli Kosmopolis-lehdessä
Ulkopoliittisen instituutin vanhempi tutkija Katri Pynnöniemi on julkaissut Kosmopolis-lehdessä (1/2017) artikkelin otsikolla "Aktiivisen vakauspolitiikan sisältöä linjaamassa".
Uutinen
5.5.2017 Katri Pynnöniemi Ykkösaamussa
Ulkopoliittisen instituutin vanhempi tutkija Katri Pynnöniemi keskusteli Yle Radio 1:n Ykkösaamussa Suomen ja Venäjän suhteista turvallisuuspolitiikan kannalta (5.5.).
Mediassa
7.4.2017 Katri Pynnöniemi Ilta-Sanomissa
Ulkopoliittisen instituutin vanhempi tutkija Katri Pynnöniemi kommentoi Ilta-Sanomille Venäjän reaktiota Yhdysvaltojen Syyriaan tekemää ilmaiskua kohtaan (7.4.). Venäläinen puolustus- ja turvallisuuskomitean puheenjohtaja Viktor Ozerovon vaatinut YK:n turvallisuusneuvoston kokoon kutsumista sanoi Katri Pynnöniemi.
Mediassa
4.4.2017 Katri Pynnöniemi STT:lle
Ulkopoliittisen instituutin vanhempi tutkija Katri Pynnöniemi kommentoi Pietarin terrori-iskuja STT:lle (3.4.). Hän arvioi, että iskussa poikkeuksellista on tapahtumapaikka. Aiemmin Venäjällä on tehty terrori-iskuja lähinnä Moskovassa ja Etelä-Venäjällä (STT, 3.4.).
Mediassa
27.3.2017 Katri Pynnöniemi Ylen Ykkösaamussa
Ulkopoliittisen instituutin vanhempi tutkija Katri Pynnöniemi keskusteli Yle Radio 1:n Ykkösaamussa Valko-Venäjän on väen liikehtimisestä (27.3.).
Mediassa
16.2.2017 Katri Pynnöniemi Yle uutisille
Ulkopoliittisen instituutin vanhempi tutkija Katri Pynnöniemi Ulkopoliittisesta instituutista arveli Yle uutisille (15.2.), että suurimmalla osalla ihmisistä ei ole tällä hetkellä selvää käsitystä Ukrainan tilanteesta.
Mediassa
3.2.2017 Katri Pynnöniemi Lännen Medialle
Lännen Media haastatteli (2.2.) Ulkopoliittisen instituutin Katri Pynnöniemeä artikkeliin radiokanava Love FM:n toimiluvasta ja omistajavaihdoksesta.
Mediassa
2.2.2017 Kristi Raik ja Katri Pynnöniemi Ylen Ykkösaamussa
Ulkopoliittisen instituutin Kristi Raik ja Katri Pynnöniemi keskustelivat Yle Radio 1:n Ykkösaamussa (2.2.) Ukrainan tilanteesta.
Mediassa
1.2.2017 Katri Pynnöniemi Ylen A-studiossa
Ulkopoliittisen instituutin vanhempi tutkija Katri Pynnöniemi kommentoi Ylen A-studiossa (31.1.) venäläisiä joukkoja Ukrainassa.
Mediassa
Sivu Seuraava