Helsinki Climate Forum: Arctic Urgency ja Ulkopoliittinen instituutti julistavat käyntiin arktisen kirjoituskilpailun osana Helsinki Climate Forum: Arctic Urgency -ilmastokonferenssia 28.9.2013.

Kilpailuun voi osallistua kuka tahansa lyhyellä suomen- tai englanninkielisellä, enintään 10 000 merkin tai 5 sivun pituisella esseellä (riviväli 1,5 p), joka käsittelee arktisia alueita ja ilmastonmuutosta. Esseen tulee olla tietopohjainen, mutta tyyli on vapaa. Kieli voi olla joko suomi tai englanti. Viimeinen päivä osallistua kilpailuun on 5. elokuuta 10. syyskuuta 2013. Kirjoitukset tulee lähettää .odt, .doc, .docx, .rtf. tai .pdf -muodossa osoitteeseen info@helsinkiclimateforum.org.

Kilpailun esikarsinnan suorittaa Helsinki Climate Forum –tapahtuman järjestelytiimi. Korkeintaan kolme parasta esseetä saavat kirjoituksesta kunniamaininnan, ja niiden kirjoittajilla on mahdollisuus kilpailla ensimmäisestä palkinnosta kirjoitukseen perustuvalla esityksellä konferenssissa 28. syyskuuta. Lopullisen päätöksen voittajasta tekee ja palkinnon jakaa Ulkopoliittinen instituutti.

Helsinki Climate Forum: Arctic Urgency on korkean profiilin ilmastokonferenssi, joka tuo johtavat ajattelijat ja tekijät niin Suomesta kuin maailmalta dialogiin ilmastonmuutoshaasteen ratkaisemiseksi. Helsinki Climate Forum: Arctic Urgency on Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan (HYY) ympäristövaliokunnan tapahtuma, joka järjestetään Helsingin yliopistolla 28. syyskuuta 2013 Oxford Climate Forumin ja Helsingin yliopiston tuella.