Oletko kiinnostunut ulkopolitiikasta, turvallisuuspolitiikasta tai kansainvälisistä suhteista? Entä suurvaltasuhteista, kansainvälisen järjestelmän muutoksesta tai Suomen asemasta? Tätä kaikkea tutkimme Ulkopoliittisessa instituutissa yhdessä Suomen ja samalla Euroopan johtavien tutkijoiden kanssa. Työyhteisömme on tiivis eikä täällä voi välttyä välillä kiivailtakin keskusteluilta maailman tapahtumista. Liity joukkoomme, jos tunnistit oheisesta omat intohimon kohteesi ja haluat olla kanssamme seuraamassa maailman muutosta aitiopaikalta.

Siviilipalvelusmiehen tehtäväkenttä on moninainen, osin muokattavissa omien osaamisalueittesi mukaan. Tehtäviin kuuluvat tapahtumien, vierailujen ja webinaarien käytännön järjestelyihin osallistuminen, tapahtumakutsujen suunnittelu ja taittaminen. Työhön sisältyy myös verkkosivujen päivittämistä, viestintämateriaalien taittamista ja videokuvaamista sekä webinaarien tallentamista ja editoimista. Lisäksi työ sisältää erilaisia hallinnollisia ja asiakaspalvelutehtäviä sekä muita tutkimusviestintään liittyviä tehtäviä.

UPI on kansainvälinen työyhteisö, jonka sisäisen viestinnän kieli on englanti, joten tehtävässä edellytetään erinomaista suomen ja englannin suullista ja kirjallista hallintaa.

Toivomme, että olet innostunut ja valmis oppimaan uutta. Arvostamme kokemusta työelämästä. Eduksi luetaan kokemus taitto-ohjelmista ja kuvankäsittelystä sekä kiinnostus kansainvälisiin suhteisiin ja suomalaisen yhteiskunnan toimintaan.

Jos olet kiinnostunut siviilipalvelustehtävästä lähetä 31.08.2021 mennessä vapaamuotoinen hakemus ja CV, joissa kerrot itsestäsi ja osaamisestasi sähköpostitse osoitteeseen: kirjaamo@fiia.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Maija Salonen, maija.salonen@fiia.fi, puh. 09 432 7727