Kaksi korkeakouluharjoittelupaikkaa Ulkopoliittisessa instituutissa

ULKOPOLIITTINEN INSTITUUTTI

on eduskunnan yhteydessä toimiva riippumaton valtion tutkimuslaitos, jonka tehtävänä on tuottaa korkeatasoista, ajankohtaista tietoa kansainvälisistä poliittisista ja taloudellisista suhteista sekä Euroopan unionin asioista. Tutkimustyönsä ja asiantuntemuksensa kautta instituutti tukee yhteiskunnallista päätöksentekoa sekä edistää aihepiireistä käytävää keskustelua kotimaassa ja kansainvälisesti. Instituutti julkaisee Ulkopolitiikka-lehteä.

Ulkopoliittinen instituutti etsii kesälle 2020 kahta korkeakouluharjoittelijaa. Etsimme ulkopolitiikasta kiinnostuneita opiskelijoita tukemaan instituutin työtä. 

Odotamme opiskelijalta intoa ja valmiutta tehdä laaja-alaisesti erilaisia työtehtäviä, oma-aloitteisuutta, koordinointitaitoja ja huolellisuutta sekä sujuvaa englannin kielen taitoa.  

Tarjoamme sinulle innostavat työkaverit, kiinnostavia työtehtäviä sekä tukea ja mahdollisuuden taitojesi kehittämiseen. Työtehtäviä suunniteltaessa kuunnellaan myös harjoittelijan toiveita.   

Harjoittelu alkaa 1.kesäkuuta ja sen kesto on kolme kuukautta. Harjoittelijan palkkaus on 1700 €/kk. Etusijalla ovat hakijat, jotka ovat saaneet oppilaitokseltaan harjoittelutukipäätöksen. Oikeus harjoittelutukeen tulee ilmoittaa hakemuksessa.

Voit hakea paikkaa lähettämällä hakemuksesi ja CV:si Ulkopoliittiseen instituuttiin joko postitse (Ulkopoliittinen instituutti, PL 425, 00101 Helsinki) tai sähköpostitse (kirjaamo@fiia.fi). Hakemusten tulee olla perillä 10.4.2020 viimeistään klo 16.15. Tämä jälkeen tulleita hakemuksia ei huomioida. Hakemuksia liitteineen ei palauteta.

Tarkempia tietoja Ulkopoliittisen instituutin toiminnasta löytyy  osoitteesta www.fiia.fi.

Lisätietoja harjoittelusta antaa Projektipäällikkö Marie-Louise Hindsberg, +358 9 432 77 12, ma 9.3. klo 10-11 ja ke 11.3. klo 10-11.